UUTUUS Christine HEADWEAR

Turbaanit ja huivit suojaksesi.

Tule liikkeeseemme tutustumaan.

Kaikilla Christine®-tuotteilla on CE-merkintä, joka takaa tuotteiden korkean laadun sekä terveysvaatimukset. CE-merkityt Christine®-huivit ja päähineet on luokiteltu Euroopan Unionin alueella terveydenhuollon tarvikkeiksi (EU-direktiivi (93/42/EEC)). Christine®-päähineet onkin suunniteltu erityisesti naisille, jotka ovat menettäneet hiuksensa sairauden vuoksi ja ne on kehitetty suojaamaan herkkää päänahkaa aurinkoa, kylmää ja muita ulkoisia ärsykkeitä vastaan. CE-merkittyjen tuotteiden suunnittelu ja valmistusprosessi on tarkasti säänneltyä, mikä takaa tuotteiden laadun ja turvallisuuden.

Vaikean sairauden kohdatessa moni ei taistele ainoastaan terveytensä puolesta vaan myös säilyttääkseen naisellisuutensa. Hiustenlähdöllä saattaa olla moninaisia vaikutuksia. Monelle naiselle hiusten menettäminen sairauden vuoksi tai hoidon yhteydessä saattaa olla yhtä raskas kokemus kuin sairastuminen itse. Hiustenlähtö vaikuttaa mielialaan ja lisäksi paljas päänahka on on herkkä ja tarvitsee erityistä suojaa. Christine Headwear -mallisto on kehitetty, jotta naisilla olisi mahdollisuus valita laadukkaista ja tyylikkäistä naisellisista vaihtoehdoista.

Turbaanit ja huivit suojaksesi.

Tule liikkeeseemme tutustumaan.

Kaikilla Christine®-tuotteilla on CE-merkintä, joka takaa tuotteiden korkean laadun sekä terveysvaatimukset. CE-merkityt Christine®-huivit ja päähineet on luokiteltu Euroopan Unionin alueella terveydenhuollon tarvikkeiksi (EU-direktiivi (93/42/EEC)). Christine®-päähineet onkin suunniteltu erityisesti naisille, jotka ovat menettäneet hiuksensa sairauden vuoksi ja ne on kehitetty suojaamaan herkkää päänahkaa aurinkoa, kylmää ja muita ulkoisia ärsykkeitä vastaan. CE-merkittyjen tuotteiden suunnittelu ja valmistusprosessi on tarkasti säänneltyä, mikä takaa tuotteiden laadun ja turvallisuuden.

Vaikean sairauden kohdatessa moni ei taistele ainoastaan terveytensä puolesta vaan myös säilyttääkseen naisellisuutensa. Hiustenlähdöllä saattaa olla moninaisia vaikutuksia. Monelle naiselle hiusten menettäminen sairauden vuoksi tai hoidon yhteydessä saattaa olla yhtä raskas kokemus kuin sairastuminen itse. Hiustenlähtö vaikuttaa mielialaan ja lisäksi paljas päänahka on on herkkä ja tarvitsee erityistä suojaa. Christine Headwear -mallisto on kehitetty, jotta naisilla olisi mahdollisuus valita laadukkaista ja tyylikkäistä naisellisista vaihtoehdoista.